szolgáltatások magánszemélyek részére

natur

Nappali/Natúr smink

10 000 Ft

Ezt a sminket a megszokott eszközökkel és prémium alapanyagokkal készítem. A nappali smink jellemzője, hogy finom, alig észrevehető rétegben kerül a bőrre. A cél a friss és energikus megjelenés. Használhatunk színeket, kontúrozást, fényeket, akár tusvonalat is, de nem lépjük át az esti smink határát.

glamour

Esti/Glamour smink

15 000 Ft

Ez a smink a megszokott eszközökkel és prémium alapanyagokkal készül. A nappali sminkhez képest itt már fontosabb az alapozó fedése. A cél az, hogy esti parti fényviszonyai között is jól látszódjon az arc. Ennek érdekében erősebb színeket, kontúrozást, akár csillámport és műszempillát is használhatunk.

airbrush

Airbrush smink

20 000 Ft

Ez a smink speciális festékszóró pisztollyal és a hozzá fejlesztett folyékony festékkel készül. Az alapozót, a pirosítót, a kontúrozást, a fényt és sok esetben a szemhéjfestéket is ezzel a technikával viszem fel. Ez lehet nappali és esti smink is.

eskuvo_sima

Menyasszonyi smink

40 000 Ft

Ez a smink a megszokott technikával és eszközökkel, prémium alapanyagokkal készül. Nagyon fontos kiemelni, hogy vízálló alapozót és nagyon tartós anyagokat használok, mert a menyasszonyi sminknél ez az elsődleges szempont. Folyamatosan kutatok az új bombabiztos anyagok után, jelenleg a M.A.C. Pro Longwear Nourishing Waterproof alapozó a kedvencem, de ha találok jobbat, semmi sem állíthat meg.

A célom egy tartós smink, ami építhető, így felvihetjük nagyon vékony rétegben is, de választhatjuk a teljes fedést is. Jól bírja a vizet, lehet benne örömkönnyeket hullatni, kimehetsz benne esőbe, belemerülhetsz a tengerbe vagy medencébe is. Ez a smink a sampont és szappant már nem bírja, azzal lemosható.

Ha nagyon az arcodhoz dörzsölődik a ruhád, akkor kicsit megfoghatja, de ezt közel sem úgy kell elképzelni, mint az olcsóbb alapozókat, amik már messziről ráugranak egy gallérra, pedig még hozzá sem értél.
Ez a smink inkább kopik, mint kenődik, tehát a nap végére nem csúszik el a pirosító a füledre.

eskuvo_airbrush

Airbrush menyasszonyi smink

50 000 Ft

Ezt a sminket speciális festékszóró pisztollyal és hozzá fejlesztett folyékony festékkel készítem. Az airbrush technika különösen alkalmas arra, hogy szinte láthatatlan sminket vigyünk fel. A festéket mikro rétegben fújja a bőrre, nem tömíti el a pórusokat, mivel nem kell az anyagot egy ecsettel belenyomkodni az arc bőrébe. A vékony réteg ellenére akár napokig tartó sminket is készíthetünk, az anyagválasztástól függően.

Az eredmény egy nagyon tartós, vékony rétegben is jól fedő smink lesz, amit csak krémmel vagy olajjal tudsz leszedni. Menyasszonyokra szilícium/szilikon vagy alkohol bázisú festéket használok, így ezek még a szappanos vizet is jól bírják, nem jönnek le. Ha dörzsölés éri, akkor csak szép lassan kopik és nem kenődik, ezért a ruhádat sem fogja meg.

Remek tulajdonságainak köszönhetően az alkohol bázisú festékekkel tetoválást is el lehet fedni úgy, hogy nem fogja meg a ruhádat.

eskuvo_tovabbi

További sminkek az esküvő napján

-25%

Gyakran előfordul, hogy az esküvő napján a család és a barátok közül néhányan szeretnének még sminket kérni vagy esetleg a menyasszony szeretné őket meglepni vele.

Erre az esetre nem külön csomagokkal készülök, hanem a menyasszonyi smink mellé a többi alapszolgáltatást 25% kedvezménnyel lehet igénybe venni a Nagy Napon a helyszínen.

DSC_6324a_kicsi

Önsminkelési rutin kialakítása

50 000 Ft

Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen nevet is adjak ennek a szolgáltatásnak. A tanácsadás és az oktatás is remek szavak, de nálam ennél többet kap a vendégem. A legfontosabb cél az, hogy ne csak kipróbáljuk a technikákat, hanem begyakoroljuk annyira, hogy egy élő smikrutin alakulhasson ki belőlük.

Ebben kb. 3 órában természetesen átnézzük a már meglévő sminkfelszerelést és megbeszéljük, hogy mi az amire igény van, mit szeretnénk elérni.

Indulhatunk teljesen kezdő szintről, de finomíthatunk a haladó tudáson, vagy akár csak 1-2 mozzanat begyakorlására (pl. tusvonal) is fordíthatjuk ezt az időt.

error: Content is protected !!